Hamburger újragondolva

Elkészítési idő

Picto horloge20 perc Picto four10 perc

Hozzávalók

Először hámozzuk meg és reszeljük le a sárgarépát, majd aprítsuk fel a lilahagymát, és takarékon pirítsuk meg. Ezután mossuk meg a káposztaleveleket és a salátaleveleket.

A hízott máj készítményt vágjuk fel 4 szép szeletre, és tegyük a hűtőbe. Pirítsuk meg a hamburgerzsemléket kenyérpirítóban vagy sütőben, tetszés szerint, majd kenjünk rá nagyon vékony réteg hamburgerszószt.

Ezután hozzáadjuk a sárgarépát, a kelkáposztát, az apróra vágott hagymát, a salátát és a vékony szeletekre vágott mellfilét. Sózzuk és borsozzuk

Végül helyezzük a Foie Gras-t a hamburgerekre, és tegyük rájuk a sapkákat. Azonnal tálaljuk jó, házilag készített vinaigrette-tel ízesített salátával.

Jó étvágyat!

Tovább a receptekhez!