Hamburger újragondolva

Elkészítési idő
20 perc
10 perc
Hozzávalók
Először hámozzuk meg és reszeljük le a sárgarépát, majd aprítsuk fel a lilahagymát, és takarékon pirítsuk meg. Ezután mossuk meg a káposztaleveleket és a salátaleveleket.
A hízott máj készítményt vágjuk fel 4 szép szeletre, és tegyük a hűtőbe. Pirítsuk meg a hamburgerzsemléket kenyérpirítóban vagy sütőben, tetszés szerint, majd kenjünk rá nagyon vékony réteg hamburgerszószt.
Ezután hozzáadjuk a sárgarépát, a kelkáposztát, az apróra vágott hagymát, a salátát és a vékony szeletekre vágott mellfilét. Sózzuk és borsozzuk
Végül helyezzük a Foie Gras-t a hamburgerekre, és tegyük rájuk a sapkákat. Azonnal tálaljuk jó, házilag készített vinaigrette-tel ízesített salátával.