Kövesse a
szakértőt és a séfet!

Wossala Rozina étterem tulajdonos, szakács, influencer. Ételeihez az alapanyagokat olyan forrásokból szerzi be, ahol fontos az etikus állattartás, állatjólét. Ezért látogattak el Kutni Anitával egy libafarmra, hogy bemutathassák a libatartást testközelből.
Ha valaki libafarmokon nőtt fel, annak nem ismeretlen a szárnyalás. Így lett Anitából légiutas kísérő, majd a külföldi kitérőt követően, jelenleg a családi vállalkozásuk több generációs hagyományát viszi tovább. Kövessük őket a libafarmra!

2. Rész : Garancia a finom fogásokra

Kóstoljon bele a liba- és kacsamáj világába!

Anita és Rozina arról beszélgetnek, milyen sokszínű konyhai alapanyag a hízott liba- és kacsamáj. Ráadásul a világ minden részén fellelhető a Hungarikumnak számító magyar hízott libamáj.

1. Rész: nézzünk körbe a libafarmon!

Kövessen minket a hízott liba- és kacsamáj útjain!

Anita és Rozina elkalauzolnak bennünket egy libafarmra, ahol többezer libával ismerkedhetünk meg. Szakszerű idegenvezetésükkel betekintést kapunk a libanevelés világába és hagyományaiba.